//180 dagen verder

180 dagen verder

“Tijdens het schrijven van dit artikel zijn we bijna een half jaar onderweg in Gouda. Terugdenkend aan deze periode kunnen we wel stellen dat er veel is gebeurd. Eerder vertelde ik al over een grote herindeling van het magazijn. Dit omdat onze man met ervaring, Johan, van mening was dat dit de werksnelheid ten goede zou komen.

De afgelopen zes maanden heeft alles een beetje vorm gekregen. We zijn als collega’s aan elkaar gewend, weten wat we aan elkaar hebben. Verder hebben heel veel relaties van John Lok hun weg naar Brouwers Zink weten te vinden. Daarnaast hebben we een fors aantal nieuwe relaties die altijd hebben opengestaan voor een samenwerking met Brouwers Zink, maar de afstand tussen Maasmechelen en Zuid-Holland als drempel zagen.

Voor Johan was nagenoeg het gehele assortiment gesneden koek, maar voor John en mijzelf kwamen er heel veel nieuwe artikelen op ons af. Gelukkig komt er zo’n moment dat de uitleg van Johan en een stukje theorie bij elkaar komen en dat alle puzzelstukjes op zijn plek gingen vallen. Echter heb ik nog steeds na drie jaar Brouwers Zink vraagstukken op het gebied van zink en dergelijke waar ik geen antwoord op kan geven. Gelukkig kan ik dan altijd terugvallen op Johan of onze mannen in Maasmechelen.

Als ik naar mijzelf kijk ben ik de afgelopen 6 maanden tot het inzicht gekomen dat fulltime binnen niet iets is waar ik gelukkig van word. Ik merk dat ik meer voldoening haal aan tafel bij onze relaties of adviserend op de bouw. Wij zijn dan ook zeer verheugd om mee te kunnen delen dat wij iemand hebben gevonden die de kantoorwerkzaamheden voor ons filiaal in Gouda op zich gaat nemen, hier binnenkort meer over.

Last but not least hebben wij sinds kort een heerlijk koffiezetapparaat beneden bij onze afhaalbalie.

We spreken jullie graag bij een kop koffie.”

Met vriendelijke groet,

Edwin van Schajik


Brouwers Zink B.V.
06-82093428

Filiaal Gouda
Meridiaan 42-44
2801 DA Gouda
baliegouda@brouwerszink.nl

2019-02-12T10:04:45+00:00