//Even voorstellen: onze nieuwe collega Mike Toes

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mike Toes

“Hallo, ik ben Mike Toes, 28 jaar en woonachtig in Bergambacht. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, hardlopen en ga ik graag samen met mijn vriendin en vrienden leuke dingen doen.

Na werkzaam te zijn geweest als commercieel medewerker binnendienst bij bedrijven in verschillende bedrijfstakken, was het tijd voor een functie met meer verantwoordelijkheid. Door het Facebookbericht met de vacature dat Edwin had gedeeld, is dit via mijn vriendin bij mij onder ogen gekomen en heb ik contact opgezocht. Na een goed gesprek met zowel Edwin als Maurice heb ik besloten deze uitdaging aan te gaan.

Vanaf 1 maart ben ik werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Brouwers Zink in Gouda. Edwin zal mij inwerken en samen met de heren van de werkplaats willen wij de vestiging Gouda tot een succes maken.”

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

 

Mike Toes
Commercieel medewerker binnendienst

2019-03-14T11:12:43+00:00