Praktijkgerichte Zinkcursus

Na onze succesvolle praktijkgerichte cursussen van vorig jaar, bieden wij ook deze winterperiode de Praktijkgerichte Zinkcursussen aan. (mits de dan geldende corona-maatregelen dit toelaten)

We bieden maar liefst twee verschillende cursussen aan:

  • Cursus zinkverwerking algemeen in combinatie met zijwangbekleding
  • Cursus Felstechniek

Beiden bestaan uit 2 dagen en worden op de productielocatie van Brouwers Zink in Maasmechelen gegeven. De cursus bestaat uit een kort theoriegedeelte over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Uiteraard komt ook veel praktijkwerk aan bod.

Kosten per persoon

  • Cursus zinkverwerking algemeen in combinatie met zijwangbekleding € 395,- exclusief 21% btw
  • Cursus Felstechniek € 445,- exclusief 21% btw

Deze bedragen zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

De factuur dient twee weken voor aanvang te zijn voldaan. Het is mogelijk om in de nabijheid te overnachten, maar dit is niet bij de prijs inbegrepen en u zult deze overnachting zelf moeten reserveren. Bij interesse geven wij graag meer informatie over de mogelijkheden.

Alle gereedschappen, materialen en toebehoren zijn aanwezig. Wij verwachten van de cursist dat hij deelneemt in werkkleding mét veiligheidsschoenen.

Interesse in een van de cursussen

Middels nevenstaand inschrijfformulier kunt u zich voor een cursus aanmelden. Mocht er geen plek meer zijn op de door u aangegeven datum, dan zal er contact met u opgenomen worden en kunt u een keuze maken uit de beschikbare data.

Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor een eventuele subsidie via het Otib. Voor deze subsidie moet u contact met hun opnemen via de website www.otib.nl of telefonisch 0348-437375.

**Wanneer er nog vragen zijn kunt u altijd even contact met ons opnemen**

Meld u nu aan

Praktijkgerichte Zinkcursus - Aanmelden
reCAPTCHA
Bezig met versturen