//Vacature: Verkoop Binnendienst Medewerker Gouda

Vacature: Verkoop Binnendienst Medewerker Gouda

Vacature: Verkoopmedewerker binnendienst – locatie Gouda
In de functie van Verkoopmedewerker Binnendienst, ga jij potentiële klanten informeren over ons productaanbod en beantwoord je hun vragen. Vervolgens motiveer je hen met een aantrekkelijke aanbieding om de producten en diensten van Brouwers Zink af te nemen. Je krijgt hierin veel vrijheid om aanbiedingen te doen die toegespitst zijn op de wensen van de klant. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager Zuid-Holland, vanuit locatie Gouda, samen met de andere medewerkers die in Gouda werkzaam zijn en zich bezig houden met de productie en distributie van onze materialen. Jij bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor het verwerken van offertes en orders in ons Exact systeem. Tevens hou je de voorraadposities van onze locatie in Gouda in de gaten en bestel je nieuwe materialen wanneer dat nodig is.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden voor deze functie bestaan onder andere uit:

  • Prima beloning afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
  • Een fijn team om mee samen te werken in Gouda en een team in Maasmechelen (B) dat klaar staat om je waar nodig te ondersteunen
  • Een baan voor de lange termijn: de gemiddelde werknemer werkt bij ons 5 jaar of langer.

Jij beschikt over:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar klant- en servicegerichte, enthousiaste mensen met overtuigingskracht. Aanvullende functie-eisen zijn:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal goed technisch inzicht, ervaring met daken en/of zinkmaterialen is een pré;
  • Ervaring met het werken met een computer is noodzakelijk, een geautomatiseerd systeem voor de orderverwerking / voorraadbeheer is een pré;
  • Een fijne collega die goed met collega’s kan samenwerken;
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit, maar een sterke drive om je doelen te bereiken.

Over ons:
Bij Brouwers Zink werk je voor een familiebedrijf dat al 32 jaar als groothandel actief is in zink, koper en loodmaterialen. Ons bedrijf is actief in Nederland en België met een uitstekend team van mensen, werkend vanuit Maasmechelen (B), net over de grens bij Geleen. In 2018 hebben we onze activiteiten uitgebreid naar Gouda van waaruit we sterk aan de weg timmeren in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. In dit kader zoeken wij versterking voor ons Gouda team. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, de werktijden flexibel met veel eigen verantwoordelijkheid en er heerst een prettige werksfeer.

Interesse in deze functie?
Stuur dan je motivatie en CV naar Edwin van Schajik: e.vanschajik@brouwerszink.nl

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Maurice Kerkhofs: 088 – 2768937.

2019-01-17T12:07:53+00:00