//Maak kennis met Dave van Hoof

Maak kennis met Dave van Hoof

“Mijn naam is Dave van Hoof, 37 jaar en woonachtig in het Brabantse Reusel. In mijn vrije tijd ga ik graag een potje tennissen, met de kinderen erop uit en met de hond wandelen. Na 10 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad in het verwerken van zink en koper werd het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe frisse uitdaging!

In april van 2018 heb ik hierover een balletje opgegooid bij Bart en Maurice. We hebben dit toen even laten bezinken tot in oktober Maurice mij hierover weer benaderde om te kijken of we hier toch serieus mee verder konden gaan. Na een goed gesprek was ik er snel uit om deze uitdaging met het mooie Brouwers Zink aan te gaan.

Na een korte inwerkperiode in januari zal ik snel de weg opgaan. Graag kom ik me binnenkort persoonlijk aan u voorstellen en ik ga graag samen met u de uitdaging aan om Brouwers Zink in Brabant weer ‘terug’ op de kaart te zetten.”

Hartelijke groet,

Dave van Hoof
Accountmanager Noord-Brabant

2019-01-17T10:39:09+00:00