Nieuw gezicht bij Brouwers Zink

Met de opening van ons nieuwe filiaal Brouwers Zink & Dak in Maastricht moest er ook gezocht worden naar een medewerker die hier dagdagelijks klanten kan helpen. In deze zoektocht kwamen we al snel uit bij Rik Sondeijker.
Rik is 28 jaar, trotse vader van Brynn en was tot voor kort werkzaam bij een bedrijf dat kunststof ramen en kozijnen doet plaatsen. Rik is van origine timmerman en heeft daarbij technische bagage. Daarnaast is hij een gedreven amateurvoetballer en in die hoedanigheid kwam hij in contact met Bart Essers.

Kick Off Maastricht

Op 3 juni was het dan zover. Niet alleen de ‘’Kick Off’’ voor Brouwers Zink & Dak in Maastricht was een feit, maar ook de samenwerking met Rik ging van start. Samen met Bart heeft Rik de eerste weken bij het filiaal in Maastricht doorgebracht en kennisgemaakt met onze standaard producten, maar ook met het nieuwe assortiment aan producten voor het platdak.

Maatwerk productie

Momenteel wisselt Rik zijn dagen af tussen het filiaal in Maastricht en de productielocatie in Maasmechelen. Hier werkt hij samen met onze gedreven productiemensen om zich het machinepark eigen te maken. Op deze manier wordt Rik helemaal klaargestoomd om straks vanuit Brouwers Zink & Dak de maatwerk productie voor zijn rekening te nemen. De machines laten nog heel even op zich wachten, maar dan is Brouwers Zink & Dak helemaal zelfvoorzienend.

Heb u nog geen kennis gemaakt met Rik en ons nieuwe filiaal? Kom dan gerust eens langs aan de Karveelweg 30 in Maastricht.

Rik Sondeijker