//Aluminium? Maar natuurlijk!

Aluminium? Maar natuurlijk!

“Iedere maand bij de opmaak van de nieuwsitems voor de nieuwsbrief staan we even stil bij de vraag of er nog nieuws is. En soms blijkt dat er nieuws is, zonder dat we het zelf weten.

Zo was er onlangs een trouwe klant die een mooi aluminium felsbaan project had afgerond en daar, zeer terecht trots, foto’s over deelde via social media. Het werk was uitgevoerd met Prefa aluminium; een werk zoals we die zelf ook regelmatig mogen klaarmaken en uitleveren aan onze Brouwers Zink klanten. Helaas wist deze klant niet dat hij hiervoor ook bij Brouwers Zink terecht kan. Daarom hebben wij nieuws dat we graag met u delen.

Natuurlijk is zink het hoofdbestanddeel van alles wat we maken bij Brouwers Zink. Het is een materiaal dat zich perfect laat bewerken, net als koper. Maar er zijn mensen die nog steeds denken dat zink en koper te duur zijn. Vaak valt het mee als de prijzen worden opgemaakt. Uiteraard is aluminium een aardig alternatief. Net als bij zink en koper, is aluminium ook in diverse kleuren te verkrijgen en kunnen wij het u allemaal klaarmaken zoals u dat wilt.

Dus, ja, natuurlijk kunt u ook voor (Prefa) aluminium (en RVS en plastisol, PVDF etc.) bij Brouwers Zink terecht.

Gewoon even bellen met onze verkoopafdeling en wij helpen u graag verder!”
T: + 31 (0) 88 2768 937
E: verkoop@brouwerszink.nl

Hartelijke groet,

Maurice Kerkhofs

2019-03-14T13:31:40+00:00