//Speciaal maatwerk

Speciaal maatwerk

Regulier versus maatwerk productie

Bij Brouwers Zink proberen we iedere dag op een gedegen, efficiënte en correcte wijze alle orders en offertes af te werken. Buiten alle reguliere orders zoals de standaard goten, de hemelwaterafvoeren en de hulpstukken, hebben we de maatwerk productie.
Deze bestaat uit de reguliere productie (vóór 12 uur besteld, de dag erna in huis of op locatie) en uit speciaal maatwerk. Over dat speciale maatwerk een kleine toelichting.

Speciaal maatwerk

Speciaal maatwerk is binnen Brouwers Zink niet alleen toegespitst op zink. Ook andere non ferro metalen zijn uitermate geschikt om specials van en mee te maken, of in combinatie tussen twee metaalsoorten. Als Brouwers Zink maken we veel loden plakplaten op maat. U vraagt, wij produceren! Rond, vierkant, heel veel is mogelijk binnen onze speciaal maatwerk productie. Ook lood/zinken noodoverstorten of aluminium maatwerk wat gelast dient te worden. Dit alles wordt op onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats voor u vervaardigd.

Het woordje speciaal verklapt al een deel van de lading die het product heeft. Het is een uniek stukje, veelal met de hand vervaardigd maatwerk en dat kost tijd. Dus voor speciaal maatwerk gelden andere levertijden dan het reguliere maatwerk. De levertijd wordt in overleg tussen onze afdeling werkvoorbereiding en de verkoopafdeling met u besproken, zodat alle partijen duidelijk weten waar ze aan toe zijn.

Heeft u vragen m.b.t. speciaal maatwerk, of heeft u iets wat speciaal vervaardigd dient te worden en u weet niet hoe of wat? Raadpleeg dan onze verkoopafdeling. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Bart Essers
Accountmanager Limburg

 

2019-02-12T09:55:47+00:00