Project omschrijving

Uitvoering: Obbink Installatietechniek IJzerlo (Aalten)
Project: Gevelverfraaiing gerenoveerde woonboerderij IJzerlo met zinken felsbanen
Materiaalsoort: Felsbanen in Nedzink Nova

Samenwerking:
Installatietechniek Obbink heeft ons benaderd om mee te denken bij het voorzien van gevelbekleding Nedzink Nova zinken felsbanen aan de voor- en achterzijde van een woonhuis in IJzerlo.

Wat het mooie van dit eindresultaat is, is dat het project goed is voorbereid. Zowel Firma Obbink, de bewoner en team Brouwers, bestaande uit John Brouwers, Bart Essers en René Barenbrug, hebben uitvoerig overlegd hoe en welke detailleringen toegepast zouden worden en waar nodig de constructie aangepast diende te worden. Wij hebben de prefab aangeleverd zodat de montage snel en vakkundig heeft kunnen plaatsvinden.

Het eindresultaat mag er zijn. Wij bedanken Obbink Installatietechniek uit IJzerlo (Aalten)  danken voor de fijne samenwerking op dit project en het in ons gestelde vertrouwen. Graag continueren we onze fijne samenwerking.

Heeft u ook vragen m.b.t. tot een zinken dak, gevel, of welke vraag ook omtrent zink, koper, lood en plastisol? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling; verkoop@brouwerszink.nl

 

 

Obbink Installatietechniek
Hagtweg 13
7122 JS IJzerlo (Aalten)
Tel: 0543-466219
info@obbink-installatietechniek.nl