Project omschrijving

Uitvoering door: Meesterdak te Venray
Project: Kromhoutkazerne te Utrecht
Materiaalsoort: Felsbanen in Nedzink Walblank & Haakbanen in Nedzink Nova

Samenwerking: De firma Meesterdak uit Venray is een zeer gerenommeerd bedrijf in de verwerking van zink en koper. Dit getuige door de talloze projecten die ze reeds hebben gemaakt in diverse systemen. Dhr. van Veghel is een persoon die maar zelden beren op de weg of problemen ziet. Hij is meer van de uitdagingen en het bedenken van goede en constructieve oplossingen in zink, koper of welk materiaal dan ook. Zo ook bij het project: Kromhoutkazerne te Utrecht.

Hier heeft Meesterdak een Nova zinken plafond uitgevoerd met inhaak banen. De villa, de tribune en het poortgebouw werden hierin voorzien met een totale oppervlakte van 3025 m2.  Ook het dak werd voorzien van zink en uitgevoerd in walsblanken felsbanen met een totale oppervlakte van  4175 m2.

Op de foto’s is het verbluffende eindresultaat te zien. Als Brouwers Zink willen wij Dhr. van Veghel en zijn medewerkers danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Graag continueren we met Meesterdak onze fijne samenwerking.

Heeft u ook vragen m.b.t. tot een zinken dak, gevel, of welke vraag ook omtrent zink, koper, lood en plastisol? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, stuur een mail naar verkoop@brouwerszink.nl  of bel 088-27 68 937.

Afbeelding4

Afbeelding3

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding3

kromhout

 

 

 

 

 

 

 

Meesterdak Venray 
Pinksterbloem 2
5803 KM Venray
T: 0478 – 640 569     I: www.meesterdak.nl
F: 0478 – 640 526     E: info@meesterdak.nl
meesterdak