Project omschrijving

Uitvoering: Schiebroek Dakbedekkingen Best B.V.
Project: Verfraaiing opbouw woonhuis te Maastricht
Materiaalsoort: Felsbanen in Elzinc Slate

Samenwerking:Dhr Ingmar Hendrikx van Schiebroek Dakbedekkingen van filiaal Maastricht belde ons met de vraag om mee te denken om een opbouw van een woonhuis in Maastricht te verfraaien met Zink. Waar eerst gesproken werd over Walsblank zink, waarmee de ingelegde Velux ramen ook afgewerkt waren kwamen we op het idee de gevel te voorzien van een andere kleur zodat zowel de ramen als de gevel goed tot uiting zouden komen.

Na overleg, is er uiteindelijk gekozen voor Elzinc Slate. Deze kleur blijft onverminderd goed verkopen binnen Brouwers Zink en is niet meer weg te denken uit ons gamma aan gepatineerde zinksoorten. “Een kleur met een natuurlijke en stoere look’’, dat waren de reacties van omstanders die ter plekke kwamen kijken. Het proces van inmeten tot een zo goed als volledige prefab productie kwam tot uiting in de montage, strak, snel en fraai. Ook mochten we de platte daken voorzien van Slate afdekkappen met ee kraal 60.

project-maastricht-brouwers-zink

Het eindresultaat mag er zijn. Als Brouwers Zink willen wij dhr. Hendrikx en de firma Schiebroek danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Graag continueren we onze fijne samenwerking.

Heeft u vragen mbt tot een zinken dak, gevel, of welke vraag ook omtrent zink, koper, lood en plastisol? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@brouwerszink.nl of tel: 088 2768 937.

Schiebroek Energie(k) in Daken
Industrieweg 130
NL-5683 CG Best
Tel: 0499-37 31 26
Fax: 0499-37 43 86

Schiebroek Energie(k) in Daken
Weerterveld 71A
NL-6231 NC Meerssen
Tel: 043-750 36 52
Email: info@schiebroek.nl