Na onze succesvolle praktijkgerichte cursussen van de afgelopen 3 jaargangen, willen wij ook deze winterperiode de Praktijkgerichte Zinkcursussen graag aanbieden. Echter zijn wij afhankelijk van de richtlijnen die op dat moment gelden rondom het Coronavirus óf deze cursusmomenten kunnen doorgaan óf dat ze in een andere vorm gegoten moeten worden. We starten de voorbereiding ‘gewoon’ op en zullen iedereen informeren mochten er zaken veranderen.

We bieden maar liefst twee verschillende cursussen aan:

  1. Cursus zinkverwerking algemeen in combinatie met zijwangbekleding
  2. Cursus Felstechniek

Beiden bestaan uit 2 dagen en worden op de productielocatie van Brouwers Zink in Maasmechelen gegeven. De cursus bestaat uit een kort theoriegedeelte over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Maar uiteraard komt er ook veel praktijkwerk aan bod.

Praktische informatie

Kosten per persoon:

  1. Cursus zinkverwerking algemeen in combinatie met zijwangbekleding € 395,- exclusief 21% btw
  2. Cursus Felstechniek € 445,- exclusief 21% btw
    Bovenstaande bedragen zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

De factuur dient twee weken voor aanvang te zijn voldaan. Het is mogelijk om in de nabijheid te overnachten, maar dit is niet bij de prijs inbegrepen en u zult deze overnachting zelf moeten reserveren. Bij interesse geven wij graag meer informatie over de mogelijkheden.

Gereedschappen:

Alle gereedschappen, materialen en toebehoren zijn aanwezig. Wij verwachten van de cursist dat hij deelneemt in werkkleding mét veiligheidsschoenen.

Kijk voor alle cursusmomenten en om je aan te melden op deze pagina. 

Brouwers Zink Brouwers Zink Brouwers Zink