Vanaf 1 maart jl. is Mike Toes werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Brouwers Zink in Gouda. In dit artikel blikt hij terug op de eerste 3 maanden bij Brouwers Zink.

“De afgelopen periode stond vooral in het teken van ‘leren en kennismaken met’. In eerste instantie heb ik me, naast het eigen maken van het systeem, bezig gehouden met het indelen van de voorraad in Gouda. Door hiermee bezig te zijn heb ik direct al veel productkennis opgedaan. ‘Wat is het?’, ‘Waar dient het voor?’. Uiteraard moet ik nog heel veel leren maar zoals ze zeggen, kennis komt met de jaren, dus ik heb nog even te gaan.

Door de komst van de vestiging in Maastricht zijn er weer nieuwe inzichten ontstaan omtrent assortiment/inkoop en voorraad. Door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden en zo brengen we stapje voor stapje het bedrijf naar the next level. Eerst werd er bijvoorbeeld door de verkoop binnendienst in Maasmechelen (Erik & Richard) de meeste bonnen afgehandeld. Langzaam zijn we deze aan het overhevelen naar Gouda om de mannen in Maasmechelen te ontlasten en regio west via Gouda te laten verlopen.

Er blijven altijd uitdagingen zo ook momenteel in Gouda. Doordat er steeds meer werk naar Gouda gehaald wordt en ook vanuit Gouda geleverd dient te worden voor de regio West komen er nieuwe uitdagingen naar voren. Eén daarvan is de voorraad in Gouda optimaal te laten zijn, zodat we iedereen vanuit deze vestiging kunnen bedienen.

Een tweede uitdaging is het transport. Ook hier wordt continue over doorgedacht zodat het voor de klant zo optimaal mogelijk is. Maatwerk voor 12 uur besteld en standaard materiaal voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis.

Klanten uit Regio West bestaande uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht kunnen hun bestellingen / aanvragen en/of eventuele vragen doorgeven via onderstaande gegevens.

Ons adres:
Meridiaan 42 – 44
2801 DA Gouda
Tel: 088 – 276 8989
E-mail: baliegouda@brouwerszink.nl

Verkoop medewerker Binnendienst:  Mike Toes  (m.toes@brouwerszink.nl)
Accountmanager Buitendienst: Edwin van Schajik (e.schajik@brouwerszink.nl)

Met vriendelijke groet,

Mike Toes