Maandag 3 juni is het dan zóver… Brouwers Zink opent een nieuw filiaal in Maastricht. Op industrieterrein Beatrixhaven aan de Karveelweg nummer 30 heten Rik Sondeijker en Bart Essers u van harte welkom voor al uw maatwerk in zink, koper, lood & plastisol, maar ook voor het platte dak bent u hier aan het juiste adres.

“Ruim 5 jaar geleden ben ik gestart aan mijn tweede termijn binnen bij Brouwers Zink in de commerciële functie van accountmanager Limburg, als productspecialist op het gebied van zink, koper, lood en plastisol.

One Stop Shop

Terug naar de basis was de insteek van mijn terugkeer, iets wat uitstekend heeft uitgepakt, maar nadat we vorig jaar van John Lok in Gouda een Brouwers Zink locatie hebben kunnen maken, begon het ook bij mij te kriebelen om zoiets in het zuiden te kunnen neerzetten. De one stop shop gedachte die mij is bijgebleven van een vorige werkgever en waar onze concullega’s sterk in zijn zou toch ook voor Brouwers Zink moeten kunnen werken, heb ik vaker gedacht. Een gedachte die ook bij Maurice Kerkhofs leefde en zodoende werd een proefballonnetje opgelaten. Na maanden van discussiëren, de pro’s en de no’s naast elkaar leggen hebben we de plannen intern wat verder ontvouwen en zodoende begon een vestiging in het zuiden heel concreet te worden.

Als ik zelf heel eerlijk ben is het een wens die ik al langer koester omdat de merknaam Brouwers Zink een dusdanige lading heeft die verder uitgebouwd moet kunnen worden. Dichter naar de mensen toe heb ik vaak gedacht. Terug naar waar het lang geleden is begonnen. De keuze voor Maastricht was een logische voor ons en dat je dan uiteindelijk terugkeert naar de Karveelweg geeft wel een gevoel van thuiskomen.

Nieuwe dimensie

Nu we gekozen hebben voor de one stop shop gedachte, kiezen we voor een hele nieuwe dimensie en toevoeging aan ons assortiment. We gaan zoveel mogelijk platdak producten verkopen vanuit onze mooie nieuwe vestiging in Maastricht. Van bitumen tot epdm, van isolatie tot dakparkers, tot lichtkoepels aan toe. Wij hebben ervoor gekozen niet het wiel opnieuw uit te willen vinden en hebben daarom de juiste producten en partners erbij gezocht die heel dicht bij onze eigen kernwaarden zitten. Ik moet zeggen dat dit een rustgevend en lekker gevoel geeft. Maar het geeft ook energie om dit vanuit ons eigen filiaal te gaan verkopen. Aan ons kennisniveau zal verder geschaafd gaan worden, maar dat zal met hulp van onze klanten, onze leveranciers en de opleidingen die ervoor zijn helemaal goed komen.

Naast de nieuwe toevoegingen blijft Brouwers Zink dé specialist op het gebied van zink, koper, lood, plastisol en de bijbehorende artikelen. Na de bouwvak, begin najaar, zal er ook een nieuw up-to-date machinepark op de vestiging staan, waar al uw zetwerk tot een lengte van 3 meter geproduceerd kan gaan worden. Kortom, Brouwers Zink & Dak word een totaalleverancier in de regio Maastricht en omstreken.

Opening Brouwers Zink Maastricht

Houd de lokale media, de mail, onze nieuwsbrieven en de brievenbus goed in de gaten, want dit nieuwe heugelijke feit laten we niet zomaar voorbij gaan. We willen dit ook samen gaan vieren middels een officiële opening onder het genot van een hapje en een drankje. De datum voor deze happening volgt!

Loop vanaf maandag 3 juni binnen en maak kennis met Rik en Bart en de nieuwe vestiging. De koffiecorner is gereed, dus de werkdag kan beginnen aan de Karveelweg 30 bij Brouwers Zink & Dak.

Vriendelijke groet,

Bart Essers

Brouwers Zink & Dak Maastricht
Karveelweg 30
6222 NH Maastricht
T: 043 – 326 01 80
E: maastricht@brouwerszink.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
7:00uur – 17:00uur