“Ik ben nu precies een jaar onderweg bij Brouwers Zink. Een jaar van een nieuw filiaal in Maastricht, een nieuw wagenpark en enkele nieuwe kleuren zink. Een jaar waarin ik zelf veel dingen heb bijgeleerd op het gebied van zink en sales. Waarvan de ‘sales-kant’ soms nogal moeilijk en hard kan zijn. Maar die zeer zeker ook vele mooie kanten heeft, waardoor ik echt van dit vak ben gaan houden.

Brabantse zinkmarkt

Er waren in 2019 mooie successen en projecten in Brabant waar ik op terugkijk en waar we als Brouwers Zink onze kracht echt hebben kunnen laten zien. De kracht van het inmeten en alles zoveel mogelijk prefab als “bouwpakket” aanleveren bij de klant of op de bouw. Van een boeiboord met aluminium of plastisol, naar een compleet dak bekleed met felsbanen.

Altijd een stapje extra

We leveren graag een stukje extra service  naar onze klanten en ook dit jaar kan daar weer op gerekend worden. Mocht u dus een keer van gedachten willen wisselen, of is er een project waarbij u onze hulp nodig heeft bijvoorbeeld met het meedenken over de details of het inmeten? Schroom dan niet om hierover contact met mij of een van mijn collega’s op te nemen.

Want ook dit jaar staan we weer graag voor u klaar!”

Hartelijke groet,

Dave van Hoof
E. d.vanhoof@brouwerszink.nl