In Gouda, maar ook in Maastricht en Maasmechelen hebben we een uitgebreid assortiment. Doordat ons aanbod vrij groot is, blijven sommige producten soms onderbelicht. We ‘praten’ u graag even bij.

Skylux dakramen

Wist u bijvoorbeeld dat wij Skylux dakramen verkopen? Deze producten hebben wij niet op voorraad omdat er zoveel verschillende maten zijn, maar de leverancier wel, zodat er toch snel gehandeld kan worden. Het is belangrijk om dan altijd de dagmaat aan te geven. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van www.skylux.be  

Dakbedekking

Naast dakbedekking met grijze en zwarte leislag hebben wij nu ook witte dakbedekking van Icopal. Witte dakbedekking geeft gebouwen een geheel andere uitstraling dan donkergekleurde dakbedekking. Daarnaast kan toepassing van witte dakbedekking, ook wel cool roof dakbedekking genoemd, voordelen hebben boven zwarte daken. Zie ook de website van Icopal.

Maatwerk

Ook zijn er specifieke wensen van klanten voor die niet alledaags zijn. Zo hebben wij afgelopen tijd een aantal plantenbakken mogen produceren en op dit moment ligt er een tafelblad klaar, geproduceerd uit zink.

Tafel van zink

Er blijven altijd producten die wij niet standaard ‘hebben liggen’ in Gouda. Mist u producten, dan laat ons dat zeker even weten. We zijn continue bezig met het optimaliseren van ons assortiment. Tips zijn altijd welkom door een mail te sturen naar baliegouda@brouwerszink.nl

Kortom: Het gaat goed met de vestiging Gouda, maar we blijven kritisch naar ons assortiment kijken om u de beste service te kunnen leveren.

Met vriendelijke groet,

Mike Toes


Vestiging Gouda